900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Форд Скорпіо (Ford Scorpio) 85-89 2.0 (08.253) Чернівці Rk

Код товару: 08.253 Rk

Виробник: SKS

Ціна: 1,152 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Ford
Модель: Scorpio
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 5024025, 6151624, 6183980
Номер Bosal: 154-839
Номер Walker: 08794,08891

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
08.255
Polmostrow

1,495 грн.

08.253
Polmostrow

1,651 грн.

Опис Глушник Форд Скорпіо (Ford Scorpio) 85-89 2.0 (08.253) Чернівці Rk

Сильно переплачувати за нову деталь при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете встановити стоковий глушник, немає бажання. При цьому упустити в якості теж буде помилкою, так як через порівняно невеликий проміжок часу система вихлопу вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми розмістили в нашому інтернет магазині деталі, які відмінно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. На цій сторінці ви можете купити глушник Форд Скорпіо. Ми пропонуємо запчастини зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Ford Scorpio - 08.253 Rk має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь стандартної товщини, що дозволяє прослужити виробу кілька років без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви збираєтеся встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на штатне місце без додаткових клопотів.

Внутрішня частина глушника відповідає всім вимогам виробника авто за характеристиками зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібна більш розгорнута інформація про дану деталі, тоді вам має сенс звернутися до наших співробітників. Ми допоможемо вам придбати потрібну деталь правильно.

Ви шукайте інші деталі на вихлопну систему Форд Скорпіо, тоді подивіться відповідні варіанти у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.