900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Резонатор Фольксваген Транспортер IV (Volkswagen Transporter IV) 1.9TD 96- Чернівці (30.241 Rk)

Код товару: 30.241 Rk

Виробник: SKS

Ціна: 1,170 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Transporter IV
Тип техніки: Мікроавтобус
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 028253409R
Номер Bosal: 281-465

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Фольксваген Транспортер IV (Volkswagen Transporter IV) 1.9TD 96- Чернівці (30.241 Rk)

Не завжди дешева запчастина системи вихлопу авто повинна бути незадовільної якості. Тут необхідно брати до уваги також товщину стали і виконання рівня збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами вибору хорошого по малій вартості резонатора для {автомобіля Фольцваген Транспортер Т4, тоді вам обов'язково слід вибрати дану позицію, представлену в нашому інтернет магазині. Ми маємо величезний досвід продажу компонентів системи вихлопу, тому сфокусувалися на асортименті тільки перевірених виробників. Не виключенням буде і резонатор - середній глушник для Volkswagen Transporter T4 - 30.241 Rk, країна виробник - Україна.

При виготовленні даного додаткового глушника (резонатора) використовувалася тільки якісна сталь належної товщини, а також збережена цілком його конфігурація і габарити. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не порушите налаштувань заводу виробника автомобіля за нормами шуму і параметрам опору потоку вихлопних газів по системі вихлопу.

Правильно підібрати новий резонатор дуже важливо. Слід не забути характеристики мотора авто, тип кузова і ряд інших характеристик. Якщо у вас є труднощі в даному питанні, то ви можете спертися на наш досвід. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір, а також запропонуємо вигідну ціну!

Вам також потрібні інші компоненти вихлопу до Фольцваген Транспортер Т4, їх ви теж можете вибрати у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.