900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник ВАЗ 2112 Мотор Січ

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 3415

Виробник: Мотор Січ

Ціна: 1,174 грн.

Характеристики

Виробник: Мотор Сич
Матеріал: Чорний метал
Маса, кг: 6,0
Висота, мм: 145 мм
Ширина, мм: 210 мм
Країна виробник: Україна
Довжина (мм): 1300 мм
Марка: ВАЗ
Модель: 2112
Тип кузова: Хетчбек
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Номер Walker: 22127-00

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
Гл. ВАЗ 2112 (2007) RK
SKS

1,107 грн.

Гл. Ваз 2112 квадр. RK
SKS

1,140 грн.

Опис Глушник ВАЗ 2112 Мотор Січ

Відчутно переплачувати за запчастина при ремонті системи глушника, якщо ви розраховуєте змонтувати стоковий глушник, не хочеться. Однак упустити в якості теж буде неправильно, так як через нетривалий проміжок часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми пропонуємо в нашому інтернет магазині запчастини, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете придбати глушник ВАЗ 2112 Хетчбек. Ми продаємо деталі перевірених часом виробників.

Глушник для ВАЗ 2112 - 3415 має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь стандартної товщини, що дозволяє прослужити запчастини досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви бажаєте закріпити нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на штатне місце без особливих доробок.

Внутрішня частина глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за рівнем зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від двігателявихлопних газів.

Якщо вам потрібна більш повна інформація про цю запчастини, тоді вам варто звернутися до наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам вибрати потрібну деталь вірно.

Ви підшукуєте інші компоненти на систему глушника ВАЗ 2112 Хетчбек, тоді щоб дізнатися про процедуру варіанти у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.