900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Опель Астра Г (Opel Astra G) 1.7 DTi; 1.7DTL; 2.0 DTi; 2.0 Di HB 98 -04 (17.299) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.299 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,423 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Astra G
Тип кузова: Седан Комбі Хетчбек
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 5852057, 90530882
Номер Bosal: 185-457
Номер Walker: 72358

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Опель Астра Г (Opel Astra G) 1.7 DTi; 1.7DTL; 2.0 DTi; 2.0 Di HB 98 -04 (17.299) Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за нову деталь при ремонті системи глушника, якщо ви плануєте встановити стоковий глушник, немає бажання. При цьому упустити в якості теж буде неправильно, так як через деякий період часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми розмістили в нашому інтернет магазині запчастини, які відмінно підійдуть по поєднанню якості та вартості. На цій сторінці ви можете купити глушник Опель Астра G Седан, Комбі, Хетчбек. Ми пропонуємо запчастини перевірених часом виробників.

Глушник для Opel Astra G - 17.299 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь нормованої товщини, що дає можливість прослужити виробу досить довгий час без потреби заміни. У глушаке враховані точки і спосіб кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви хочете встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на рідне місце без особливого клопоту.

Начинка глушника відповідає всім вимогам виробника автомобіля за параметрами зниження шуму і сприяє належному відведення від мотораотработанних газів.

Якщо вам необхідна більш розгорнута інформація про дану деталі, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми зможемо допомогти вам вибрати потрібну запчастину правильно.

Ви шукайте інші запчастини на систему глушника Опель Астра G Седан, Комбі, Хетчбек, тоді розгляньте відповідні позиції у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.