900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Опель Астра Г (Opel Astra G) 1.2i -16V sedan 09/00- (17.582) Чернівці (Rk)

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 17.582 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,334 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Astra G
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 5852062, 5852091
Номер Bosal: 185-609
Номер Walker: 72359

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Опель Астра Г (Opel Astra G) 1.2i -16V sedan 09/00- (17.582) Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за запчастина при ремонті системи глушника, якщо ви розраховуєте поставити стоковий глушник, не хочеться. Однак упустити в якості теж буде неправильно, так як через невеликий проміжок часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми підібрали в нашому інтернет магазині деталі, які чудово підійдуть по поєднанню якості та вартості. Тут ви можете купити глушник Опель Астра G Седан. Ми пропонуємо запчастини зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Opel Astra G - 17.582 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана якісна сталь стандартної товщини, що дозволяє прослужити запчастини досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви хочете змонтувати нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона стане на штатне місце без особливих труднощів.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за рівнем зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від двігателявихлопних газів.

Якщо вам потрібно повніша інформація про цю запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших менеджерів. Ми допоможемо вам підібрати потрібну деталь правильно.

Ви шукайте інші запчастини на вихлопну систему Опель Астра G Седан, тоді розгляньте відповідні позиції у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.