900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Опель Корса С (Opel Corsa С) 1.7D (17.585) Чернівці (Rk)

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 17.585 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,303 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Corsa C
Тип кузова: Хетчбек Комбі
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 13107612, 5852449
Номер Bosal: 185-637

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
17.585
Polmostrow

1,649 грн.

Опис Глушник Опель Корса С (Opel Corsa С) 1.7D (17.585) Чернівці (Rk)

Сильно переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете поставити стоковий глушник, не хочеться. При цьому упустити в якості теж буде помилкою, так як через невеликий період часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми розмістили в нашому інтернет магазині вироби, які відмінно підійдуть по поєднанню якості та вартості. Тут ви можете купити глушник Опель Корса З Хетчбек, Комбі. Ми представляємо запчастини перевірених часом виробників.

Глушник для Opel Corsa C - 17.585 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана якісна сталь стандартної товщини, що дозволяє прослужити виробу досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви бажаєте змонтувати нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на рідне місце без додаткових труднощів.

Внутрішня частина глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за рівнем зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібно більше розгорнута інформація про дану деталі, тоді вам має сенс звернутися до наших співробітників. Ми допоможемо вам замовити потрібну запчастину вірно.

Ви шукайте інші запчастини на вихлопну систему Опель Корса З Хетчбек, Комбі, тоді подивіться відповідні варіанти у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.