900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник ДЕУ Еванда (Daewoo Evanda) 05.29 Польща Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

4 4

Рейтинг:

Відгуки: 4

Код товару: 05.29

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,659 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Daewoo
Модель: Evanda
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Час доставки: 1-3 дня

Опис Глушник ДЕУ Еванда (Daewoo Evanda) 05.29 Польща Polmostrow

До вашої Деу Еванда Седан потрібно вихлопна труба і глушник, надійну і за низькою ціною запчастина ви можете купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Daewoo Evanda - 05.29 Polmostrow по відмінної якості і вартості, країна виробництва - Польща.

Глушник зібраний з якісної сталі належної товщини і має додаткове антикорозійне напилення, зроблене заводським методом за спеціальною технологією. Таке рішення дозволяє захистити деталь від шкідливих середовищ при експлуатації авто, а також збільшити термін служби запчастини.

Глушник спроектований спеціально під цю модифікацію автомобіля і при установці без проблем встановлюється на рідне місце. У ньому враховуються всі розміри, конфігурація і точки з'єднання з кузовом. Ця частина вихлопу розроблена з урахуванням характеристик і потужності силового агрегату автомобіля цієї моделі, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви можете розраховувати на підтримку наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам правильно замовити глушник для вашого автомобіля. Також у продажу є інші деталі на систему глушника Деу Еванда Седан.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.