900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Сітроен С5 (Citroen C5) 2.0 HDi TD combi. HB 09/00 -08/02 (04.264) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 04.264

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,499 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Citroen
Модель: C5
Тип кузова: Хетчбек/Універсал
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 1726.HH, 1726.LH, 1726.XE
Номер Bosal: 135-545
Номер Walker: 72184
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Сітроен С5 (Citroen C5) 2.0 HDi TD combi. HB 09/00 -08/02 (04.264) Polmostrow

Вашій Сітроен С5 Хетчбек/Універсал необхідна вихлопна труба і глушник, якісну і недорогу запчастина ви можете купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Citroen C5 - 04.264 Polmostrow за приємною вартістю, країна виробництва - Польща.

Глушник зроблений з високосортовой стали належної товщини і має додаткове захисне покриття, що наноситься заводським способом за особливою технологією. Таке рішення дозволяє захистити деталь від шкідливих середовищ під час експлуатації автомобіля, а також збільшити період служби виробу.

Цей елемент вихлопу створений спеціально під цю модель автомобіля і при монтажі без труднощів монтується на стандартне місце. У глушаке враховуються всі габарити, діаметр і точки з'єднання з кузовом. Запчастина сконструйована з урахуванням типу і потужності мотора автомобіля цієї моделі, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви можете розраховувати на допомогу наших фахівців. Ми зможемо допомогти вам правильно купити глушник для вашого автомобіля. Також у продажу є інші запчастини на вихлопну систему Сітроен С5 Хетчбек/Універсал.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.