900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Сітроен Ксара Пікасо (Citroen Xsara Picasso) 1.6i 00- (04.294) Polmostrow

Код товару: 04.294

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,083 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Citroen
Модель: Xsara Picasso
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 1717.AJ, 1717.K7
Номер Bosal: 292-031
Номер Walker: 72182
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Сітроен Ксара Пікасо (Citroen Xsara Picasso) 1.6i 00- (04.294) Polmostrow

У вас з'явилася потреба купити резонатор до авто Сітроен Ксара Пікассо, тоді вам слід замовити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо дати відмінну вартість на резонатор глушника Citroen Picasso - 04.294 Polmostrow, виробник - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову якість, яка досягається за рахунок застосування стали належної товщини. Зовнішні та внутрішні поверхні резонатора - середнього глушника мають додаткове антикорозійне покриття. Це дозволяє сильно збільшити термін служби запчастини, а також на великий період часу захистити резонатор від впливу агресивних середовищ. На цій сторінці представлений до продажу саме такий варіант вироби.

Резонатор створений конструкторами підприємства виробника таким чином, щоб точно поєднуватися з рідними деталями вихлопу. У ньому враховані всі розміри і точки монтажу. виріб монтується в систему глушника без додаткових складнощів.

Представлена деталь вихлопної системи враховує всі технічні характеристики машини: тип і потужність мотора, модель і рік випуску, вид кузова. При замовленні резонатора обов'язково потрібно дотримати відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.