900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Фіат Добло (Fiat Doblo) 1.6 -16V 00-05 (07.302) Polmostrow

Код товару: 07.302

Виробник: Polmostrow

Ціна: 3,376 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Doblo
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 46 843 506
Номер Bosal: 287-419
Номер Walker: 23323
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Фіат Добло (Fiat Doblo) 1.6 -16V 00-05 (07.302) Polmostrow

У вас з'явилася необхідність купити резонатор до авто Фіат Добло, тоді вам варто придбати варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми можемо запропонувати кращу вартість на резонатор глушника Fiat Doblo - 07.302 Polmostrow, країна виробництва - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову якість, яка стає можливим за рахунок використання стали належної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають додаткове антикорозійне покриття. Це дає можливість сильно збільшити термін служби виробу, а також на довгий період часу захистити резонатор від впливу агресивних чинників. На цій сторінці запропонований до продажу саме цей варіант вироби.

Резонатор створений конструкторами фірми виробника таким чином, щоб точно поєднуватися з вже встановленими деталями системи глушника. У ньому враховуються всі типорозміри і точки кріплення. деталь монтується в систему глушника без додаткових складнощів.

Представлена деталь вихлопної системи враховує всі характеристики машини: тип і потужність мотора, модель і рік випуску, варіант кузова. При замовленні резонатора обов'язково потрібно виконати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.