900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Система Фіат Браво (Fiat Bravo) 1.9TD 96 (07.405) Polmostrow

Код товару: 07.405

Виробник: Polmostrow

Ціна: 3,612 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Fiat
Модель: Bravo
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: 46 447 081
Номер Bosal: 286-287
Номер Walker: 21630
Час доставки: 1 - 3 дні

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Система Фіат Браво (Fiat Bravo) 1.9TD 96 (07.405) Polmostrow

Запчастини хорошої якості для системи глушника вашого автомобіля Фіат Браво на тривалий термін позбавлять вас від поломок цього компонента авто. Якщо ви хочете заощадити на запчастини і не втратити в якості, тоді придбайте систему (глушник + резонатор) в нашому інтернет магазині. Наш магазин займається продажем автозапчастин вже довгий час, а вироби системи глушника наша спеціалізація, тому ми пропонуємо вам тільки перевірених виробників. Тут ми хочемо вам запропонувати систему для Fiat Bravo - 07.405 Polmostrow, країна виробник - Польща.

Система глушник разом з резонатором продаються в комплекті. Вони з великою точністю відповідають промисловим оригінальним компонентам і створені так, щоб оптимально глушити звукову хвилю і не утворювати надлишкового зворотного опору відпрацьованих газів.

З монтажем системи зможе впоратися навіть недосвідчений автомеханік, так як в ній враховані кріпильні місця і положення під кузовом авто в точності такі ж, як рідні глушник і резонатор.

Вам необхідно більше інформації про цю деталь в нашому магазині, тоді просто зателефонуйте до нас. Ми із задоволенням допоможемо вам купити кращий варіант для вашого авто.

У нас в реалізації також є і інші деталі на вихлопну систему Фіат Браво.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.