900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба вихлопна Scania P/G/R/T 08- (71.22) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 71.22

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,113 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Scania
Модель: P G R T
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Номер Dinex: 68716
Оригінальний номер: 1483285
Час доставки: 1-3 дня

Опис Труба вихлопна Scania P/G/R/T 08- (71.22) Polmostrow

Надійною трубка вихлопної системи авто може бути у випадках, якщо враховані три правила. Якщо трубка вихлопу виготовлена з відмінною стали стандартної товщини, вона має захисне антикорозійне покриття, і всі монтажні і зварні роботи при її кріпленні зроблені кваліфіковано. При вищезгаданих вимогах ви на довгий термін забудете про проблеми з вихлопною системою вашого автомобіля. Саме таку трубу вихлопу ви можете купити у нас в інтернет магазині.

Ми пропонуємо трубу вихлопної системи для автомобіля Сканія P/G/R/T за найкращою вартості і відмінної якості. Труба для Scania P/G/R/T - 71.22 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже тривалий час займається деталями системи глушника для автомобілів різних марок і моделей, наш багаторічний досвід дозволяє надати вам тільки найкращі варіанти по критерієм якості і ціни. Дана деталь не вимагає змін при кріпленні в систему вихлопу, вона розрахована на приєднання на рідне місце. Антикорозійне нанесення дозволяє захистити трубку і додати їй термін використання.

Ви шукайте і інші елементи вихлопу для Сканія P/G/R/T, їх також ви можете замовити на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.