900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Труба проміжна Volvo FM/FH din 82143 98- (75.38) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 75.38

Виробник: Polmostrow

Ціна: 852 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Volvo
Модель: FM FH
Тип техніки: Вантажний автомобіль
Номер Dinex: 82143
Оригінальний номер: 20409099
Час доставки: 1-3 дня

Опис Труба проміжна Volvo FM/FH din 82143 98- (75.38) Polmostrow

Надійною трубка вихлопної системи автомашини може бути у випадках, якщо враховані три правила. Якщо трубка вихлопу зроблена з хорошої сталі стандартної товщини, вона має додаткове антикорозійне покриття, і все настановні і зварні роботи при її кріпленні зроблені професійно. За вищезазначених умов ви на довгий час забудете про неприємності з вихлопною системою вашого авто. Саме таку трубу вихлопу ви можете купити у нас в інтернет магазині.

Ми представляємо трубу вихлопної системи для автомобіля Вольво FM/FH за привабливою вартістю і відмінної якості. Труба для Volvo FM/FH - 75.38 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже довгий період займається запчастинами вихлопної системи для автомобілів різних марок і моделей, наш багатий досвід дозволяє запропонувати вам тільки найкращі варіанти по відношенню якості і ціни. Дана труба не вимагає змін при кріпленні в систему глушника, вона розрахована на монтаж на рідне місце. Алюмінізірованной напилення дозволяє захистити трубу і збільшити їй термін експлуатації.

Ви шукайте і інші компоненти вихлопу для Вольво FM/FH, їх також ви маєте можливість купити на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.