900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Ауді TT (Audi TT) 1.8T Turbo 98-06 (01.251) Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 01.251

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,203 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Audi
Модель: TT
Тип кузова: Купе
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 8N0 253 209 D
Номер Bosal: 105-505
Номер Walker: 22719
Час доставки: 1-3 дня

Опис Резонатор Ауді TT (Audi TT) 1.8T Turbo 98-06 (01.251) Polmostrow

У вас з'явилася потреба купити резонатор до авто Ауді TT Купе, тоді вам має сенс детальніше вивчити варіант, який пропонує наш інтернет магазин. Ми готові надати чудову вартість на резонатор глушника Audi TT - 01.251 Polmostrow, виробник - Польща.

Додатковий глушник (резонатор) має чудову властивість, яке виходить за рахунок використання стали належної товщини. Внутрішні і зовнішні поверхні резонатора - середнього глушника мають спеціальне антикорозійне напилення. Це дозволяє значно збільшити термін використання запчастини, а також на довгий термін захистити резонатор від впливу агресивних чинників. Тут представлений до продажу саме такий варіант запчастини.

Резонатор розроблений конструкторами підприємства виготовлювача таким чином, щоб точно поєднуватися з оригінальними компонентами вихлопної системи. У ньому враховуються всі габарити і точки кріплення. деталь встановлюється в систему глушника без складнощів.

Запропонована запчастина системи вихлопу враховує всі технічні характеристики автомобіля: тип і потужність силового агрегату, модель і рік випуску, вид кузова. При покупці резонатора обов'язково важливо врахувати це відповідність.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.