900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Ауді 80 (Audi 80) (01.05) Чернівці (Rk)

4 3

Рейтинг:

Відгуки: 3

Код товару: 01.05 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,322 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Audi
Модель: 80
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 893 253 609 B
Номер Bosal: 105-017
Номер Walker: 13379
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Ауді 80 (Audi 80) (01.05) Чернівці (Rk)

Особливо переплачувати за запчастина при ремонті вихлопної системи, якщо ви плануєте змонтувати стоковий глушник, не хочеться. Однак упустити в якості теж буде помилкою, так як через порівняно невеликий період часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми підібрали в нашому інтернет магазині деталі, які відмінно підійдуть по поєднанню якості та вартості. Тут ви можете купити глушник Ауді 80. Ми пропонуємо запчастини зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Audi 80 - 01.05 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана якісна сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити деталі досить довгий час без потреби заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви бажаєте закріпити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона стане на штатне місце без додаткових доробок.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за рівнем зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від моторавихлопних газів.

Якщо вам необхідна більш розгорнута інформація про дану запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам замовити потрібну деталь вірно.

Ви вибираєте і інші запчастини на систему глушника Ауді 80, тоді щоб дізнатися про процедуру позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.