900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник БМВ Е30 (BMW E30) (03.07) Чернівці (Rk)

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

3 1

Рейтинг:

Відгуки: 1

Код товару: 03.07 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,292 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: BMW
Модель: E30
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 18 12 1 176 991
Номер Bosal: 247-909
Номер Walker: 70044
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
03.07
Polmostrow

1,987 грн.

Опис Глушник БМВ Е30 (BMW E30) (03.07) Чернівці (Rk)

Сильно переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви розраховуєте змонтувати стоковий глушник, не хочеться. Однак упустити в якості теж буде неправильно, так як через невеликий період часу система вихлопу вашого автомобіля знову зажадає ремонту. Саме тому ми розмістили в нашому інтернет магазині деталі, які відмінно підійдуть по поєднанню якості та вартості. На цій сторінці ви можете придбати глушник БМВ Е30. Ми продаємо вироби зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Bmw 3-Series - 03.07 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана чудова сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити запчастини досить довгий час без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі типорозміри. Ви бажаєте закріпити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на класичне місце без додаткових труднощів.

Внутрішня частина глушника відповідає всім вимогам виробника автомобіля за параметрами зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від двігателявихлопних газів.

Якщо вам необхідна більш повна інформація про цю запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми зможемо допомогти вам замовити потрібну запчастину правильно.

Ви підшукуєте інші компоненти на систему глушника БМВ Е30, тоді щоб дізнатися про процедуру позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.