900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Сітроен Джампер (Citroen Jumper)/Фіат Скудо (Fiat Scudo)/Пежо Експерт (Peugeot Expert) (04.126) Чернівці (Rk)

3 1

Рейтинг:

Відгуки: 1

Код товару: 04.126 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,161 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Citroen Fiat Peugeot
Модель: Jumper Scudo Expert
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 1726.G6, 1726.G7, 1726.G8, 1726.G9, 1726.Z4, 1726.Z5, 94 561 23380, 94 561 23580, 94 561 71680
Номер Bosal: 148-265
Номер Walker: 21587
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Сітроен Джампер (Citroen Jumper)/Фіат Скудо (Fiat Scudo)/Пежо Експерт (Peugeot Expert) (04.126) Чернівці (Rk)

Сильно переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете змонтувати стоковий глушник, не хочеться. Однак упустити в якості теж буде помилкою, так як через невеликий період часу вихлопна система вашого автомобіля знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми пропонуємо в нашому інтернет магазині деталі, які прекрасно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете купити глушник Сітроен Експерт. Ми представляємо вироби зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Citroen Jumper - 04.126 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити деталі кілька років без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі типорозміри. Ви збираєтеся змонтувати нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на класичне місце без особливих доробок.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за рівнем зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від двігателявихлопних газів.

Якщо вам потрібно повніша інформація про дану деталі, тоді вам варто звернутися до наших менеджерів. Ми допоможемо вам придбати потрібну деталь вірно.

Ви вибираєте і інші деталі на систему вихлопу Сітроен Експерт, тоді подивіться відповідні позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.