900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Опель Аскона (Opel Ascona) (17.03) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.03 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,242 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Ascona
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 852177, 90010447, 90128437, 90169457
Номер Bosal: 185-955
Номер Walker: 07818
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Опель Аскона (Opel Ascona) (17.03) Чернівці (Rk)

Особливо переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви плануєте встановити стоковий глушник, немає бажання. При цьому втратити в якості теж буде неправильно, так як через нетривалий проміжок часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. Саме тому ми розмістили в нашому інтернет магазині деталі, які прекрасно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. На цій сторінці ви можете купити глушник Опель Аскона. Ми пропонуємо вироби перевірених часом виробників.

Глушник для Opel Ascona - 17.03 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь нормованої товщини, що дозволяє прослужити виробу досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви збираєтеся змонтувати нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона встановиться на класичне місце без зайвих доробок.

Внутрішня частина глушника відповідає всім вимогам виробника авто за параметрами зниження шуму і сприяє ефективному відведенню від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібна більш повна інформація про цю деталь, тоді вам варто звернутися до наших співробітників. Ми зможемо допомогти вам вибрати потрібну деталь точно.

Ви шукайте інші деталі на систему глушника Опель Аскона, тоді розгляньте відповідні варіанти у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.