900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Фольксваген Гольф III (Volkswagen Golf III)/Фольксваген Венто (Volkswagen Vento) (30.34 RK)

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 30.34 RK

Виробник: SKS

Ціна: 887 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Golf III Vento
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 1H0253209G, 1H0253209H
Номер Bosal: 233-701
Номер Walker: 17038,19671
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Фольксваген Гольф III (Volkswagen Golf III)/Фольксваген Венто (Volkswagen Vento) (30.34 RK)

Далеко не завжди дешева деталь системи глушника авто повинна бути поганої якості. Тут необхідно враховувати також товщину стали і виконання рівня збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами вибору якісного за низькою вартістю резонатора для {автомобіля Фольксваген Гольф 3/Венто, тоді вам неодмінно потрібно вивчити дану позицію, розміщену в нашому інтернет магазині. Ми маємо чималий досвід продажу компонентів системи глушника, тому сфокусувалися на продукції тільки відомих брендів. Не виключенням буде і резонатор - середній глушник для Volkswagen Golf - 30.34 RK, виробник - Україна.

При виготовленні даного додаткового глушника (резонатора) застосовувалася тільки якісна сталь належної товщини, а також збережена цілком його зовнішній вигляд і габарити. При заміні старого резонатора на наш новий ви не порушите налаштувань заводу виробника автомашини по силі шуму і параметрам опору потоку вихлопних газів по системі глушника.

Правильно підібрати новий резонатор дуже важливо. Слід враховувати характеристики силового агрегату авто, вид кузова і ряд інших технічних параметрів. Якщо у вас є проблеми в цьому питанні, то ви можете покластися на нас. Ми допоможемо вам зробити оптимальний вибір, а також запропонуємо вигідну ціну!

Вам також необхідні інші запчастини вихлопу до Фольксваген Гольф 3/Венто, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.