900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба кінцева Мітсубісі Паджеро (Mitsubishi Pajero) (14.142) 2.5 D 97-99 Polmostrow

Код товару: 14.142

Виробник: Polmostrow

Ціна: 1,305 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mitsubishi
Модель: Pajero
Тип кузова: Позашляховик
Тип техніки: Легковий автомобіль
Оригінальний номер: MR239654, MR239663
Номер Bosal: 313-213
Номер Walker: 22239

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Труба кінцева Мітсубісі Паджеро (Mitsubishi Pajero) (14.142) 2.5 D 97-99 Polmostrow

Довговічною трубка вихлопної системи авто може бути в ситуаціях, якщо дотримані три вимоги. Якщо трубка вихлопу виготовлена з якісної сталі стандартної товщини, вона має захисне антикорозійне нанесення, і все настановні і зварні роботи при її кріпленні зроблені професійно. При цих вимогах ви на довгий термін забудете про проблеми з вихлопною системою вашого авто. Саме таку трубу вихлопу ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині.

Ми пропонуємо трубу вихлопної системи для авто Мітсубіші Паджеро Позашляховик за найкращою вартості і гарної якості. Труба для Mitsubishi Pajero - 14.142 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша фірма вже довгий час займається деталями системи вихлопу для автомобілів різних марок і моделей, наш досвід дозволяє надати вам тільки оптимальні варіанти по відношенню якості і ціни. Дана деталь не вимагає змін при кріпленні в систему глушника, вона розрахована на установку на класичне місце. Антикорозійне напилення дозволяє захистити запчастина і збільшити їй термін експлуатації.

Ви підшукуєте і інші елементи вихлопу для Мітсубіші Паджеро Позашляховик, їх також ви можете купити на сторінках нашого магазину.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.