900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Чері Істар (Chery Eastar) B11 03-06 Чернівці (RK)

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

4 1

Рейтинг:

Відгуки: 1

Код товару: GL_Eastar_B11

Виробник: SKS

Ціна: 1,503 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Chery
Модель: Eastar
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Чері Істар (Chery Eastar) B11 03-06 Чернівці (RK)

Сильно переплачувати за нову деталь при ремонті вихлопної системи, якщо ви плануєте встановити стоковий глушник, не хочеться. При цьому упустити в якості теж буде помилкою, так як через деякий період часу система глушника вашого автомобіля знову зажадає ремонту. Саме тому ми пропонуємо в нашому інтернет магазині запчастини, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. Тут ви можете купити глушник Чері Еастар. Ми продаємо вироби зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Chery Eastar - GL_Eastar_B11 має країну виробника - Україна. При його складанні була використана хороша сталь нормованої товщини, що дозволяє прослужити деталі досить довгий час без потреби заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі габаритні розміри. Ви збираєтеся встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на рідне місце без зайвих труднощів.

Начинка глушника відповідає всім вимогам виробника авто за характеристиками зниження шуму і сприяє належному відведення від моторавихлопних газів.

Якщо вам потрібно більше вся інформація про цю запчастини, тоді вам варто звернутися до наших менеджерів. Ми допоможемо вам замовити потрібну деталь правильно.

Ви вибираєте і інші деталі на систему глушника Чері Еастар, тоді щоб дізнатися про процедуру позиції у нас на порталі.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.