900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Опель Зафіра (Opel Zafira) 1.8 99 -05 (17.298) Чернівці (Rk)

5 1

Рейтинг:

Відгуки: 1

Код товару: 17.298 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,414 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Zafira
Тип кузова: Хетчбек Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 5852074, 5852107
Номер Bosal: 185-399,185-601
Номер Walker: 72376,72377

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
17.298
Polmostrow

3,376 грн.

Опис Глушник Опель Зафіра (Opel Zafira) 1.8 99 -05 (17.298) Чернівці (Rk)

Сильно переплачувати за нову деталь при ремонті системи глушника, якщо ви хочете встановити стоковий глушник, не хочеться. Однак упустити в якості теж буде неправильно, так як через деякий проміжок часу система глушника вашого автомобіля знову зажадає ремонту. Саме тому ми пропонуємо в нашому інтернет магазині вироби, які чудово підійдуть по поєднанню якості та вартості. У цьому розділі ви можете замовити глушник Опель Зафіра Хетчбек, Седан. Ми пропонуємо запчастини зарекомендованих часом виробників.

Глушник для Opel Zafira - 17.298 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана якісна сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити деталі досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і особливості кріплення, а також всі типорозміри. Ви бажаєте закріпити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона стане на класичне місце без зайвих труднощів.

Внутрішня частина глушника відповідає всім нормам виробника авто за параметрами зниження шуму і сприяє належному відведення від мотораотработанних газів.

Якщо вам потрібно більше вся інформація про дану запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми допоможемо вам придбати потрібну запчастину вірно.

Ви шукайте інші деталі на систему вихлопу Опель Зафіра Хетчбек, Седан, тоді розгляньте відповідні позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.