900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Мітсубісі Спейс Раннер/Мітсубісі Вагон (Mitsubishi Space Runner/Mitsubishi Wagon) (14.100) 1.8i -16V 1.8/2.0 TD 91-99 Polmostrow

Кріплення

Гумки, прокладки, хомути глушника

Код товару: 14.100

Виробник: Polmostrow

Ціна: 2,659 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Mitsubishi
Модель: Space Runner Wagon
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: MB 687773, MB 845420, MB 845422, MB 890304
Номер Bosal: 177-277
Номер Walker: 18677
Час доставки: 1 - 3 дні

Опис Глушник Мітсубісі Спейс Раннер/Мітсубісі Вагон (Mitsubishi Space Runner/Mitsubishi Wagon) (14.100) 1.8i -16V 1.8/2.0 TD 91-99 Polmostrow

Вашій Мітсубіші Спейс Раннер/Вагон необхідна вихлопна труба і глушник, надійну і за низькою ціною запчастина ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині. Ми представляємо глушак Mitsubishi Space Runner - 14.100 Polmostrow за приємною вартістю, виробник - Польща.

Глушник виготовлений з гарної сталі необхідної товщини і має антикорозійне напилення, зроблене заводським способом за особливою технологією. Це технологічне рішення надає можливість захистити запчастина від агресивних середовищ під час експлуатації авто, а також збільшити термін використання деталі.

Цей компонент вихлопу спроектований спеціально під цю модифікацію автомашини і при установці без труднощів встановлюється на стандартне місце. У глушаке прораховані всі розміри, кути нахилу і точки кріплення. Запчастина створена з урахуванням типу і потужності двигуна автомашини цієї моделі, року випуску і особливостей будови кузова.

Ви маєте право розраховувати на допомогу наших фахівців. Ми допоможемо вам точно придбати глушник для вашого автомобіля. Також у продажу є інші запчастини на систему глушника Мітсубіші Спейс Раннер/Вагон.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.