900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник NEOPLAN STARLINER EUROIII 96- (79.00) Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

4 2

Рейтинг:

Відгуки: 2

Код товару: 79.00

Виробник: Polmostrow

Ціна: 12,596 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Neoplan
Модель: Starliner
Тип техніки: Автобус
Деталь: Глушник
Номер Dinex: 55301
Оригінальний номер: 11006710
Час доставки: 1-3 дня

Опис Глушник NEOPLAN STARLINER EUROIII 96- (79.00) Polmostrow

До вашої Неоплан Старлайнер потрібна вихлопна труба і глушник, нову і за низькою ціною запчастина ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині. Ми пропонуємо глушак NEOPLAN STARLINER - 79.00 Polmostrow за прийнятною вартістю, країна виробництва - Польща.

Глушник зібраний з хорошою стали належної товщини і має додаткове антикорозійне покриття, зроблене заводським методом за особливою технологією. Це технологічне рішення дозволяє захистити деталь від руйнівних середовищ при експлуатації машини, а також збільшити період служби запчастини.

Цей компонент вихлопу розроблений спеціально під цю модифікацію машини і при складанні без проблем монтується на штатне місце. У ньому враховуються всі габаритні розміри, діаметр і точки приєднання. Ця частина вихлопу розроблена з урахуванням типу і потужності силового агрегату автомобіля цієї марки, року випуску і модифікації кузова.

Ви можете розраховувати на професіоналізм наших фахівців. Ми зможемо допомогти вам без помилок придбати глушник для вашого автомобіля. Також у продажу є інші запчастини на вихлопну систему Неоплан Старлайнер.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.