900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба проміжна ГАЗ 2401 2.5 (40.06) Польща Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 40.06

Виробник: Polmostrow

Ціна: 971 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Газ
Модель: 2401
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Час доставки: 1-3 дня

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
40.02
Polmostrow

1,018 грн.

40.01
Polmostrow

1,688 грн.

40.03
Polmostrow

707 грн.

Опис Труба проміжна ГАЗ 2401 2.5 (40.06) Польща Polmostrow

Надійною трубка вихлопної системи авто може бути у випадках, якщо дотримані 3 правила. Якщо трубка вихлопу зроблена з відмінною стали стандартної товщини, вона має додаткове антикорозійне нанесення, і всі монтажні і зварні роботи при її монтажі зроблені високопрофесійно. При цих вимогах ви надовго забудете про неприємності з вихлопною системою вашого автомобіля. Саме таку трубу вихлопу ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині.

Ми представляємо трубу вихлопної системи для автомобіля ГАЗ 2401 Седан за вигідною вартості і відмінної якості. Труба для GAZ 2401 - 40.06 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша фірма вже тривалий період займається компонентами системи глушника для авто різних марок і моделей, наш багатий досвід дозволяє запропонувати вам тільки найкращі продукти по відношенню якості і ціни. Дана деталь не потребує доопрацювання при кріпленні в систему глушника, вона розрахована на установку на класичне місце. Антикорозійне нанесення дозволяє захистити трубку і додати їй термін експлуатації.

Ви підшукуєте і інші вузли вихлопу для ГАЗ 2401 Седан, їх також ви маєте можливість замовити на сторінках нашого магазину.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.