900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Труба вихлопна ГАЗ 2401 2.5 (40.03) Польща Polmostrow

Вставки в каталізатор

Колекторні, будь-яких розмірів

Код товару: 40.03

Виробник: Polmostrow

Ціна: 707 грн.

Характеристики

Виробник: Polmostrow
Матеріал: Алюмінізованна сталь
Країна виробник: Польща
Марка: Газ
Модель: 2401
Тип кузова: Седан
Тип техніки: Легковий автомобіль
Час доставки: 1-3 дня

Інші деталі вихлопної системи

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
40.06
Polmostrow

971 грн.

40.02
Polmostrow

1,018 грн.

40.01
Polmostrow

1,688 грн.

Опис Труба вихлопна ГАЗ 2401 2.5 (40.03) Польща Polmostrow

Надійною трубка вихлопної системи автомобіля може бути в ситуаціях, якщо враховані три правила. Якщо трубка вихлопу виготовлена з відмінною стали відповідної товщини, вона має додаткове антикорозійне нанесення, і всі монтажні і зварні роботи при її кріпленні зроблені високопрофесійно. При цих умовах ви надовго забудете про проблеми з системою глушника вашого авто. Саме таку трубу вихлопу ви маєте можливість купити у нас в інтернет магазині.

Ми пропонуємо трубу вихлопної системи для автомобіля ГАЗ 2401 Седан за привабливою вартістю і відмінної якості. Труба для GAZ 2401 - 40.03 Polmostrow має країну виробника Польща.

Наша компанія вже довгий час займається деталями системи вихлопу для авто різноманітних марок і моделей, наш багаторічний досвід дозволяє надати вам тільки найкращі варіанти по співвідношенню якості і ціни. Ця запчастина не вимагає змін при кріпленні в систему глушника, вона розрахована на приєднання на класичне місце. Антикорозійне напилення дозволяє захистити трубу і збільшити їй термін служби.

Вас цікавлять і інші вузли вихлопу для ГАЗ 2401 Седан, їх також ви маєте можливість купити на сторінках нашого магазину.

Пропонуємо Вам ознайомитися

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.