900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Глушник Фольксваген Джетта (Volkswagen Jetta) 1.8 Чернівці (30.13 RK)

Код товару: 30.13 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,353 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Volkswagen
Модель: Jetta
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 165253609F, 165253609G
Номер Bosal: 279-385
Номер Walker: 08334
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Фольксваген Джетта (Volkswagen Jetta) 1.8 Чернівці (30.13 RK)

Сильно переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви розраховуєте встановити стоковий глушник, не хочеться. Однак втратити в якості теж буде помилкою, так як через нетривалий проміжок часу система глушника вашого авто знову зажадає ремонту. Саме тому ми пропонуємо в нашому інтернет магазині запчастини, які відмінно влаштують вас за поєднанням якості і вартості. На цій сторінці ви можете придбати глушник Фольксваген Джетта. Ми пропонуємо запчастини перевірених часом виробників.

Глушник для Volkswagen Jetta - 30.13 RK має країну виробника - Україна. При його складанні була використана чудова сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити деталі кілька років без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і спосіб кріплення, а також всі установчі розміри. Ви бажаєте встановити нашу вихлопну трубу самостійно, тоді можете розраховувати на те, що вона закріпиться на рідне місце без особливих труднощів.

Начинка глушника відповідає всім вимогам виробника авто за параметрами зниження шуму і сприяє оптимальному відведенню від мотораотработанних газів.

Якщо вам потрібно більше розгорнута інформація про цю запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших фахівців. Ми допоможемо вам замовити потрібну деталь вірно.

Ви підшукуєте інші деталі на систему вихлопу Фольксваген Джетта, тоді розгляньте відповідні позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.