900 - 1800
Онлайн замовлення
Телефонуйте, ми в офісі

Глушник Опель Астра Г (Opel Astra G) 1.8i/2.0i 16V SDN 98- (17.296) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.296 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,455 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Astra G
Тип кузова: Хетчбек Комбі
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Глушник
Оригінальний номер: 5852058, 5852068, 90530887, 90573470
Номер Bosal: 185-605
Номер Walker: 72362

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Глушник Опель Астра Г (Opel Astra G) 1.8i/2.0i 16V SDN 98- (17.296) Чернівці (Rk)

Відчутно переплачувати за запчастина при ремонті системи вихлопу, якщо ви хочете поставити стоковий глушник, немає бажання. Однак втратити в якості теж буде помилкою, так як через нетривалий період часу вихлопна система вашого авто знову зажадає ремонту. У зв'язку з цим ми пропонуємо в нашому інтернет магазині запчастини, які чудово влаштують вас за поєднанням якості і вартості. У цьому розділі ви можете купити глушник Опель Астра G Хетчбек, Комбі. Ми пропонуємо запчастини перевірених часом виробників.

Глушник для Opel Astra G - 17.296 RK має країну виробника - Україна. При його створенні була використана якісна сталь класичної товщини, що дозволяє прослужити деталі досить довгий час без необхідності заміни. У глушаке враховані точки і метод кріплення, а також всі установчі розміри. Ви збираєтеся встановити нашу вихлопну трубу самі, тоді можете розраховувати на те, що вона стане на рідне місце без особливих труднощів.

Начинка глушника відповідає всім нормам виробника автомобіля за параметрами зниження шуму і сприяє належному відведення від двігателявихлопних газів.

Якщо вам необхідна більш розгорнута інформація про цю запчастини, тоді вам має сенс звернутися до наших менеджерів. Ми зможемо допомогти вам вибрати потрібну деталь правильно.

Ви вибираєте і інші компоненти на систему вихлопу Опель Астра G Хетчбек, Комбі, тоді розгляньте відповідні позиції у нас на сайті.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.