900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Опель Кадет (Opel Kadett) kombi кат (17.029) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.029 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,220 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Kadett
Тип кузова: Універсал
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 85094, 852094, 852272, 90231612, 90399059
Номер Bosal: 283-121
Номер Walker: 13841
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування

Опис Резонатор Опель Кадет (Opel Kadett) kombi кат (17.029) Чернівці (Rk)

Далеко не завжди недорога деталь системи вихлопу авто повинна бути поганої якості. Тут необхідно враховувати також товщину стали і рівень збірки. Якщо ви зіткнулися з труднощами вибору хорошого по малій вартості резонатора для {автомобіля Опель Кадет Універсал, тоді вам неодмінно потрібно розглянути дану позицію, розміщену в нашому інтернет магазині. Ми маємо величезний досвід продажу компонентів системи вихлопу, тому сфокусувалися на продукції тільки перевірених виробників. Не виключенням буде і резонатор - середній глушник для Opel Kadett - 17.029 RK, виробник - Україна.

При розробці цього додаткового глушника (резонатора) застосовувалася тільки якісна сталь класичної товщини, а також збережена цілком його конфігурація і габарити. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не порушите налаштувань заводу виробника авто за нормами шуму і характеристикам опору потоку відпрацьованих газів по системі глушника.

Правильно підібрати новий резонатор дуже важливо. Слід враховувати параметри двигуна авто, вид кузова і ряд інших параметрів. Якщо у вас є труднощі в даному питанні, то ви можете покластися на нас. Ми допоможемо вам зробити правильний вибір, а також запропонуємо хорошу ціну!

Вам також потрібні інші елементи вихлопу до Опель Кадет Універсал, їх ви теж знайдете у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.