900 - 1800
Онлайн замовлення
Робіть замовлення онлайн, ми передзвонимо

Резонатор Опель Кадет (Opel Kadett) kat (17.29) Чернівці (Rk)

Код товару: 17.29 RK

Виробник: SKS

Ціна: 1,191 грн.

Характеристики

Виробник: SKS
Матеріал: Чорний метал
Країна виробник: Україна
Марка: Opel
Модель: Kadett
Тип техніки: Легковий автомобіль
Деталь: Резонатор
Оригінальний номер: 5852810, 852273, 90264972
Номер Bosal: 281-129
Номер Walker: 13647
Час доставки: 1 - 3 дні

Аналоги

Код товару
ВиробникПроиз-тель
Найменування
17.298
Polmostrow

3,376 грн.

17.291
Polmostrow

3,376 грн.

Опис Резонатор Опель Кадет (Opel Kadett) kat (17.29) Чернівці (Rk)

Далеко не завжди недорога деталь вихлопної системи автомобіля повинна бути поганої якості. Тут слід брати до уваги також товщину стали і якість збірки. Якщо ви зіткнулися з проблемою пошуку хорошого за бюджетною вартості резонатора для {автомобіля Опель Кадет, тоді вам обов'язково потрібно вивчити дану позицію, представлену в нашому інтернет магазині. Ми маємо чималий досвід продажу запчастин вихлопної системи, тому сфокусувалися на продукції тільки популярних виробників. Не виключенням буде і резонатор - середній глушник для Opel Kadett - 17.29 RK, країна виробник - Україна.

При виробництві цього додаткового глушника (резонатора) застосовувалася тільки відмінна сталь належної товщини, а також збережена з усіма деталями його конфігурація і типорозміри. При монтажі старого резонатора на наш новий ви не порушите налаштувань заводу виробника автомобіля за нормами шуму і характеристикам опору руху відпрацьованих газів по системі глушника.

Правильно купити новий резонатор дуже важливо. Слід не забути характеристики мотора авто, варіант кузова і ряд інших технічних параметрів. Якщо у вас є проблеми в даному питанні, то ви можете покластися на нас. Ми підкажемо як вам зробити правильний вибір, а також дамо хорошу ціну!

Вам також потрібні інші елементи вихлопу до Опель Кадет, їх ви теж можете вибрати у нас в магазині.

Також в нашому інтернет магазині Ви можете купити:

Полумягасник в колектор Прямоточні (спортивні) глушники Гофра приймальні труби глушника Стронгери Ремонтні кути вихлопної системи (глушника)

В наявності вихлопні системи і глушники для таких кузовів: седан, хетчбек, універсал. Також джип, автобус, вантажівка.

Доставка товару:

Ми доставляємо товари (вихлоп, штани і інші запачасті) в міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів, Полтава, Миколаїв, Рівне, Суми, Чернігів, Івано-Франківськ та безліч інших міст, в які їздять компанії перевізники. Детальніше в розділі доставка.